Eragon Rollspel

Välkommen till ett forum som handlar om Eragon!
 
HemVanliga frågorSökMedlemslistaAnvändargrupperBli medlemLogga in

Dela | 
 

 Jacobo Raster

Gå ner 
FörfattareMeddelande
jan
Admin
jan

Antal inlägg : 67
Registreringsdatum : 12-12-31

InläggRubrik: Jacobo Raster   tor jan 03, 2013 8:31 am

Namn: Jacobo Raster
Smeknamn: Jaco
Rang: Ingen
Ras: Alv
Kön: Man
Ålder: 25år
Ursprung: Ceris Du Weldenvarden

Stälning: Jaco tjänar troget och bestämt Könungr och han hattar alverna,dvärgarna och Varden

Religion: Gudar, Gudar är ett rent påhitt, Som om det finns väsen som höjer sig övr Beorerna eller som är större ärn Hadaracöknen eller någon varelse som skulle kunna styra över honnom Jacobo han som har trotsat alverna han som har besegrat Dras-Leona,Uru baen,Furnost,Melian,Feinster och Belatona.
Skulle någon Gud i hela värden kunna klara av något sådant utan Drake? Svaret är nej Därför tror Jacobo inte på några Gudar förutom sig själv. Det må så vara att det ligger något i att Ofra människor för Razacerna men inte ens razacerna kan mätta sig med hans magiska förmåga dem ända som står över mig täncker Jacobo det är Drakarna.
Karaktären: Jacobo brukar Meditera för att lugna sig själv
fast än han är Bannlyst från Duweldenvarden så brukar han sjunga sångerna, som alverna sjunger åt träden.
Jacobo gillar så som många alver att Sjunga berättelser.


.
Yrke: Lönnmördare

Extrayrke: Borg herre i Morzans slott.

Familjestånd: Hans far dog när Jacobo var 2 år då han föll i kriget mot Galbatorix hans Mor lever med sorg över förlusten av Hennes förlovade och nu över Jacobo som har lämnat Du Weldenvarden.
Utseende: Jaco visar nästan aldrig sitt ansikte men som alla alver har hann spetsiga öron, spetsig hacka och mycket ljus hy.
Kroppsbyggnaden Jaco är inte särskilt muskulös han har nästan inga armmuskler bara så mycket som behövs för att spänna en båge eller svinga ett svärd men han tränar regelbundet på att Löpa därför har han god kondition och Därmed bra benmuskler.
Man brukar lägga märke till honom på offentliga platser då han är väldigt small.

Kläder:Huva, svart tyg för munnen en rustning och där över en mantel när han är hemma i sitt slott brukar han bara ha en lätt kappa.


Inventar: Förutom sina vapen har Jaco bara några silver mynt med sig när han reser och ett halsband som han har fått av sin älskade Aryly.

Vapen: Jaco använder för det mesta sin magi men ibland behöver han ta till extraåtgärder så som att Skuta någon bakifrån med en pil eller så kan det komma till närstrid med någon och då kan det vara bra att ha ett svärd därför har Jaco en Svart pilbåge och ett svärd.Styrkor: Jaco har väll bara två styrkor den första att han är ärlig och den andra att han är snabb. Han är mycket begåvad inom magi men han själv ser det inte som en styrka.

Svagheter: Jaco har väldigt många svagheter så som att han sällan tänker efter vad han gör och det kan han ångra senare, även det att han inte uppskattar sin fiendes egentliga styrka.
Höjdskräck är nog en utav Jacos största svagheter.

Förståelse av det gamla språket: Jaco har mycket bra förståelse av det gamla språket han kan många ord då han gick tre år i lära hus en av Ellesmeras bästa Magiker.
.


Övrigt:

Biographie: Jaco föddes i Ceris hans mor och far uppfostrade honom så som dem andra alverna han började med tidig ålder lära sig magi av sin mor. Då dem såg att han gjorde lyssnade framsteg, så började även hans far utbilda honom när Jaco fylde fjorton solvarv, så började han gå i lära hus en mycket begåvad magiker som hette Nänil och fortsatte sin utbildning där.
En sommar dag det var perfekt väder för att utöva magi fick Jaco en uppgift av Nänil, Nänil sa att Jaco skulle plocka några blommor åt honom som dem skulle ha till frukosten på bordet, Nänil sa att det skulle ge bra energi till huset och trägården så Jaco började hoppa iväg med lätta skutt mot Ellesmeras inre då han viste att det fanns en mycket fin plätt som man fick plocka blommor.
När han kom fram så syntes det inte till en ända Alv så han började att plocka sjungande för sig själv. Han hörde ett fnitter bakifrån när han vände sig om stod det en flicka där några år äldre än han själv Jaco stod som fastfrusen och bara stirrade in i flickans ögon det var den första unga alven han hadde träffat då det inte fanns några andra alv barn i Ceris.
Jaco ställde sig upp och presenterade sig för flickan hon stod där med allvarlig min och tittade på blommorna utan att tänka sig för gav Jaco blommorna till flickan som presenterade sig som Aryly med ett fnitter och ett tack så försvann Aryly skuttande med blommorna i handen.
Tre år senare Jaco hade börjat träffa Aryly dagligen och dem älskade varandra från fötterna till huvudet. Ja så var det Jaco kunde nästan inte koncentrera sig på sin utbildning som Magiker.
Varje dag som gick tänkte han på Aryly. Emn dag kom det ett bud från Varden att Galbatorix hade fallit, och även en lista med alla Krigare från Du Weldenvarden som hade dött under krigets gång på listan fans även Jacos Far, som hadde fallit under Armen som Islansadi ledde.
Jaco skyndade hem till staden Ceris han han presic avsluta sin lära hus Nänil. Det värst var avskedet med Aryly dem han nätt och jämt kyssas och ge varandra en gåva Jaco gede henne en ring som ha hade gjort med hjälp av skogen och Magi, Av Aryly fick han ett Halsband av diamanter som varformade som blommor. Dem lovade varandra att dem skulle flytta till Alv staden Kirtan när dem nästa gång sågs för att där viga sig, Men inte gifta då Alver inte är så mycket för bröllop.
När Jaco kom till Ceris så höll han och hans Mor begravning för Fadern efter begravningen, gick Jaco med sorg men han viste att han skulle återvända till Aryly, och försöka göra det bästa av saken
När han kom tillbaka till Ellesmera så möttes han inte av Aryly utan av Arylys far och två männ som alla höll varsitt svärd i handen Jaco fick en instinkt av att något var på tok männen grep tag i honom och förde honom till alv rådet i Ellesmera ingen sa något till honom när han kom fram så stod det några alver och små pratade där satt även Aryly med gråten i ögonen när Jaco ville springa fram till henne för att trösta henne tog dem båda männen ett fastare tag om hans armar och sa ringen som du gav Aryly innehöll en förbannelse.
En förbannelse tänkte Jaco det kan inte vara möjligt han hade ju studerat var enda Magiskt ord som han hade sagt och prövat det först så som han skulle.
Han fick reda på att ringen linerhöll en förbannelse som gjorde att allt som man nuddade med ringen föll ned döt eller ruttet till marken den enda som inte skadades var ringens ägare på så sät hade Aryel dödat Sin mor när hon skulle krama henne.
Jaco viste inte vad han skulle säga rådet bestämde att han skulle dömas till att aldrig mer få återvämnda till Du weldenvarden och därmed aldrig mer få träffa någon. Varken sin mor eller sin trolovade Aryly.
Det sista Jaco han säga var förlåt innan med hjälp av magi rådet flyttade hela honom till Hadaracöknen.
Förtvivlad av sorg över det som hadde hänt och det som han hadde gjort började det växa fram en ny person ur Jaco den förut så snälla och trevliga alven blev en mödar maskin han började mörda allt och alla som var emot honnom han stal och mödarde.
Till överst på sidan Gå ner
Användarens profil http://eragonrpg.swedishforum.net
 
Jacobo Raster
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
Eragon Rollspel :: Godkända karaktärer :: Alver-
Hoppa till: