Eragon Rollspel

Välkommen till ett forum som handlar om Eragon!
 
HemVanliga frågorSökMedlemslistaAnvändargrupperBli medlemLogga in

Dela | 
 

 Tharik Tormsson

Gå ner 
FörfattareMeddelande
GaupeAntal inlägg : 1
Registreringsdatum : 12-12-31

InläggRubrik: Tharik Tormsson   mån dec 31, 2012 9:57 pm

Namn: Tharik Tormsson
Smeknamn: Gardare av Dvärgkonungarna
Rang:
Ålder: 160år
Ursprung: Bergam Fästningen av Dugrimst ingetum

Stälning: Tharik tjänar sin Grimstborith, alltid troget så som Dvärg kungen. Sedan beslutar han vad han tycker är bra och vad som han tycker är dåligt så säger han så klart nej till men det gör ju nästan alla.

Religion: Tharik tror på dvärgarnas Gudar.
Karaktären: Tharik är som dem flesta dvärgarna och gör nästan aldrig saker utan att först i lugn och ro ha tänkt över dem, han gillar intressanta samtal, och tackar aldrig nej till att läsa någon ny bok som någon erbjuder honom. Ibland kan han till och med sjunga en sång för sina vänner. Men som dem flesta dvärgarna är han försiktig och avvaktande när han möter en Alv.
Men han hatar inte Alver han tycker nästan att dem är lite intressanta på et egendomligt sätt. Men det är ändå bara ett mycket svagt intresse. Drakarna kommer han nog aldrig förlåta för att dem slet hans morfar mitt i tur under Fryn Skulblaka men han vill ändå inte riktigt hämnas eftersom det skedde i kriget. Hans allra största intresse är nog kampen, han skulle kunna ge sitt liv i kampen för att skydda dvärgar kungen.


.
Yrke: Krigare

Extrayrke: Garvare

Familjestånd: Far och Mor

Djur: Inget

Namn:
Egenskaper:
Ålder:
Utseende:


Utseende:Tharik är för att vara dvärg rätt stor och muskulös. Han har långt skägg huvudet har han dock raserat flintskalligt . Hans ögon är mörka medans skägget är mörkbrunt.

Kläder:För det mesta har han en Brun skinnjacka och ett par läder byxor sedan över det har han en Rustning.
Och på fötterna har han svarta stövlar.

Inventar: En karta av landet edet är hans vapen en stor rund sköld med ett märka av hans klan en väska med olika örter.

Vapen:
Strids yxa och hans runda sköldStyrkor: Tharik är mycket uttplig och mycket muskulös och en ytterst skicklig krigare med sin yxa. Vilken han tack vare sin intensiva träning kan svinga mycket snabbt. .
- Tack vare hans studier som Ungdom så vet han mycket om andra folkslag och stamar.
Tack vare att han har en hög rang i sin stam så blev han väl utbildad i att skydda sitt sinne.

Svagheter: så som alla dvärgar är han ingen akrobat och ingen snabb löpare. Lite surmulen är han också ibland.

Förståelse av det gamla språket: han är nybörjare kan några få ord som han har hört av alverna.


Övrigt:

Biographie: Tharik föddes i Bergam, Hans far var den bästa smeden i klanen, och är fortfarande en enastående sådan. Då Tharik tycket att det var roligt att Smida men inte var särskilt talng full, så började han utveckla en kroppslig träning och med böckerna i Biblioteket. I denna kategori visade han ha mer talang och fortsatte med sin utbildning. Med detta tillbringade han större delen av sin ungdom så som alla andra Dvärg barn var han Ofta på barhumör och arbetsvillig.
I sin 35te Solsirkel några av dvärg barnen hade gåt upp på en platå för att leka där. Tyvärr hade under Vintern i en grotta nära platån en Fanguhr byggt sitt Vinternäste ch var fortfarande kvar där, och som så skedde så råkade Dvärg barnen komma för nära Faghurn


Den vaknade av barnens skrik och blev rädd så den angrep dem
dem kunde i sista sekunden rädda sig i en springa i berget Tharik, som just då gick genom en nära liggande tunnel hörde skriket av djuret och sprang till platån för att se vad som var på gång. När han väl var där hörde han även roppen av dem skräkslagna barnen och dröjde inte länge. Det nu Aggressivt ilskna djuret märkte närvaron av Tharik och började nu gå kot honom. Tharik Drog sin strids yxa kastade sig åt sidan för att undvika djuret som just hade tagit ett språng till den plats där han tidigare hade ståt.
Djuret va inte särskilt smart, men satte ändå efter med tassen mot honom, Tharik kunde i sista sekunden parera med skaftet till sinn yxa. När djuret lyfte sin jätte lika tas för att göra slut på Tharik, så tog Tharik sats och spran in under djuret innan det kunde förstå vad som hade hans så stötte han in yxan i mini drakens hals. När det några minuter senare kom hjälp var dem först tvungna att lyfta ned det jättelika djuret från den halvt mosade Tharik. Innan man förde honom och barnen tillbaka till stan.
Den vunna kampen mot Fangurn. verursachte gede honom en hög rang inom sin klan.
Han blev lärling till en Framstående dvärgar krigare och lärde sig jaga och slås.
Men med 94 års ålder började han jobba som Budbärare.
Han började resa runt i beorern från olika städer han lärde sig om nästan alla olika dvärg klanar.
Han blev anställd som krigare, i Farthen dur där han jobbade i många år sedan vid 136års åldern så anslöt han sig till Varden och har sedan dess kämpat med rebellerna vid 150års åldern drog han sig tillbaka och började Garva men nu värkar det som om Urgalerna har grävt upp strids yxan och Tharik tänker ansluta sig till Dvärg armen för att utrota Urgalerna.
Till överst på sidan Gå ner
Användarens profil
jan
Admin
avatar

Antal inlägg : 67
Registreringsdatum : 12-12-31

InläggRubrik: Sv: Tharik Tormsson   mån dec 31, 2012 10:01 pm

Godkänd!
Till överst på sidan Gå ner
Användarens profil http://eragonrpg.swedishforum.net
 
Tharik Tormsson
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
Eragon Rollspel :: Godkända karaktärer :: Dvärgar-
Hoppa till: