Eragon Rollspel
Vill du reagera på det här meddelandet? Registrera dig för forumet med några klick eller logga in för att fortsätta.
Eragon Rollspel

Välkommen till ett forum som handlar om Eragon!
 
HemSökBli medlemLogga in

 

 Raserna Information

Gå ner 
FörfattareMeddelande
jan
Admin
jan


Antal inlägg : 67
Registreringsdatum : 12-12-31

Raserna Information Empty
InläggRubrik: Raserna Information   Raserna Information Icon_minitimemån dec 31, 2012 6:13 pm

människor:

Det stolta släktet Människor kom sist till Alagasia. Människor kommer från en avlägsen kontinent, och har den rest den stora västra sjöresa för många århundraden sedan. De kolonisera särskilt West Alagaesias. I norra delen placerade sig Drottning Runa I dem södra delarna härskade stam ledaren Hivnir han härskade även över dem vilda stammarna i öknen.

Alverna

Alverna kom till Alagasia för många tusen år sedan, De odödliga alverna började befolka sig i städerna och i fästnignarna under det massiva kriget mot drakarna som bor i Alagaësia som idag kallas "Du Fyrn Skulbklaka" är känd för Alvernaa var nästan utplånats. Men vågade som huvuden för att övervinna fientlighet och att stoppa blodsutgjutelsen.
Ett kraftful magiskt och Drakridare sälskap från Order of the Dragon Riders har nu vuxit fram. Alverna lever i skogen, "Du Weldenvarden" där deras mäktiga drottningen härskade Dellanir och i storstaden Ilesmera.

Halvalver
Halvalver är ett sälsynt folk en blandning mellan alver och Människor. På grund av den starka magin överlever en Mänsklig Moder inte en födelse av en halvalv. Halvalver lever mycket längre än människor men dem är inte odödliga som riktiga alver. Halvalvers öreon är inte lika spätsiga som Alvers men ändå inte runda som människors.
Halvalver är utstötta av båda släkterna och drar ofta ensamma genom Alagasia det kan hända att en halv alv träffar på en annan och dem slår följe men det är mycket sällan.

Dvärgar
Bredvid dem Majestätiska drakarna,är nog Dvärgarna Alagaesias Urbefolkning Födda ur stenen. Det tappra folket dvärgar känner sig mest hemmastadda i bergen. Dvärgarna tror på flera olika Gudar och dem har många traditioner som är mycket sällsynta för människor och andra släkten. Dvärgarna är uppdelade i olika klaner och i varje klan finns det en ledare. När man kollar på dvärgarnas historia stöter man på ett Blodigt krig med drakarna. Därför är många Dvärgar avvaktande när dem möter en drakridare men dem drar inte sina yxor vilket betyder att dem respekterar Drakriddarna. Dvärgar kan inte bli Drakriddare.


Urgal
Det vilda folket Urgaler, är i dem flesta ögonen av Alagaesia folk bara Monster, som bara är inriktade på ett och det är mord och krig. En Urgal kan bli upp till tre meter stor och dem är mycket starka. Folket Urgaler förstår sig på naturförbundna shamanism och lever i klaner.
Till största delen lever dem i bergområden, dock ska erfarna vandrare ha sett en kull Urgaler i Hadaracöknen.

Skugga
Skuggor är egentligen ingen Ras. En skugga bildas, när en trollkarl försöker med krafter av ett spöke som han inte klarar av att härska över, talar ut en Trolldom då kan det hända att spöket tar kontroll över trollkarlens kropp och suddar ut Trollkarlens krafter och blir så till en skugga.

Egenskapen! Skugga som bara spelare med överlägsna egenskaper och samråd med admins (Om vi ​​tillåter spelare att under spelets gång skuggan bestämmer admin laget!)


[size=150]
Följeslagare
[/size]


Djur
(Hund, Katt, Fågel, Varg och liknande vanliga djur...)
En djur följeslagare kan alla ha , sålänge det inte handlar om särskilt aggressiva djur eller särskilt mäktiga djur. Dessa djurföljeslagare kan också ha speciella egenskaper men , men du får inte överdriva. (Till ec: en Papegoja som skjuter laser strålar ur ögonen ej akseptabelt, och skulle förstöra spelet.)
Alver kan ha speciella förbindningar med sina djur till ex: Att dem kan prata med sinna djur genom tankarna. Hus människor är detta ändast möjligt med tillstånd av en Admin.
Skuggor och Urgaler har INGA DJUR FÖLJESLAGARE !!!!!


Drakar/Drakridare


Som ni säkert förstår så kan inte alla vara drakridare därför är det först till kvarn som gäller man kan bli drakridare genom att man kan bara bli drakridare om man är en mycket aktiv rollspelare och först och främst söker tillstånd och vidare information hus en Admin. (Endast Människor och Alver ) kan ha en drake som fast följeslagare. En vild drake är inte i läge att kommunicera med en riddare. (Detta kan endast ske med tillstånd och en lång story om vad som händer!!!) du kan söka tillstånd hus en Moderator.

Den som vill bli drakridare kan komma med ett pm till en Admin med en välformalerad historia om sig och sin drake.I grund och botten undantag, frågor och kommentarer till admin laget!
Till överst på sidan Gå ner
https://eragonrpg.swedishforum.net
 
Raserna Information
Till överst på sidan 
Sida 1 av 1

Behörigheter i detta forum:Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
Eragon Rollspel :: Ansökan :: Viktigt-
Hoppa till: